SI VIATGES. 2011. Traca i amigues

Informació relacionada amb el tabac, l’alcohol, el cànnabis,  la conducció i “pantalles”. Informació per a un ús més segur. Joves a partir dels 15 anys. Prevenció universal i selectiva. Realitzat amb ajuda de joves de Canyelles, Cubelles i Olivella.

RESPECTA’T, FES-TE RESPECTAR I RESPECTA. 2013. Traca i amigues

Informació relacionada amb el tabac, l’alcohol, el cànnabis i la conducció. Informació per a un ús més segur. Primers consums de drogues. Presa de decisions . Quan el cànnabis entra a l’INS. Sexe segur…Joves a partir dels 14 anys. Prevenció universal i selectiva. Treball realitzat amb joves de l’Institut Cubelles.

TANT PER L’INICI COM PEL FINAL – COL·LEGI SANT BONAVENTURA 3 ESO. 2017

Col·laborant amb el projecte Re@cciona, un taller de cinema amb la finalitat de crear  curtmetratges realitzats íntegrament pel jovent participant, entorn al foment i el respecte dels drets humans. Regidoria de Cooperació de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

PENSANT EN VOSALTRES: FES-HO PER TU.2018

Col·laborant amb l’alumnat de 6è E.P de l’escola Vora del Mar…parlant sobre les drogues.

SI NO HI HA UN SÍ ÉS NO. 2018

Curtmetratge i cançó sobre violència de gènere escrites, dirigides, rodades, interpretades i muntades per joves de l’INS Cubelles, Espai jove Cubelles, TRACA, Cèlia Poveda i Pol Bassols.

Àudio en mp3 . Descàrrega

Notícia eix diari. Descàrrega

BEGUDES ENERGÈTIQUES. 2019

Clip d’animació fet amb alumnes de l’INS Cubelles, l’espai jove Cubelles i la gent del taller del cinema.

CAMPANYA IMATGE – COS. 2020

Pensat per treballar dins l’aula, posant en joc el respecte a totes les persones amb independència del seu físic, orientació sexual, religiosa, cultural, etc.

“Respecte a les persones…”, així  comença el vídeo i segueix amb una bateria d’il·lustracions inspirades en material escolar on s’enumeren diferents característiques físiques, maneres de ser, de sentir, procedències, orientació sexual,… acompanyades per les veus d’un noi i una noia que relaten el que veiem.

El final del vídeo la frase: “A l’escola, a l’institut, un rumor, un menyspreu, una etiqueta pot definir-te per sempre” remarca la importància de no excloure, ni faltar al respecte.

ABSENTISME KINGS. 2022

Importància d’acabar la ESO. Ja sigui per seguir estudiant o be per entrar en processos de recerca de feina. Amb algunes coses que a vegades passen quan estem una mica distretes

TABAC. PLAER PERFECTE. RESULTA EXQUISIT I ET DEIXA INSATISFET. 2023

Visual sobre riscos i danys d’usar tabac