onhasdestar_web

Novetats

By Traca, 31 de març de 2016

Darreres novetats i materials.

CAMPANYA RESPECTE, SOBRE GÈNERE. 2018. Descàrrega

Ens volem vives, lliures i rebels!!

JO MAI MAI. 2017

FullSizeRender

 

És un petit llibre destinat a la lectura i comentari (o treball a classe) que pot ser abordat com a lectura a les hores de tutoria, Llengua Catalana, etc..  De llenguatge senzill, però pensat per fer reflexionar als nois i noies amb l’ajuda d’un adult a partir d’una història que inclou preguntes integrades en el propi text acostant als nois i noies diverses temàtiques que per edat convé treballar sota el prisma de la informació, la responsabilitat i l’esperit crític.

Les temàtiques que estan incloses en el llibre són:  Sexualitat/Afectivitat (gènere, orientació sexual, relacions afectives, primeres relacions sexuals,…). Prevenció de riscos en drogues legals i il·legals (més concretament alcohol, tabac, cànnabis…). La pressió de grup en la presa de decisions.  El rebuig a la imatge (auto concepte i autoestima). Els estereotips. Bon ús i responsabilitat en l’ús de xarxes socials. El respecte. La tolerància.  Falsos mites relacionats amb aquests temes.

Notícia Diari de Vilanova el conte als Instituts. Descàrrega

Notícia Canal Blau TV. Descàrrega

Notícia Diari de Vilanova. Descàrrega

VÍDEO CAMPANYA RESPECTE 

Moltes gràcies a totes per difondre un missatge important…viu la festa i estima com vulguis…

AMB QUÈ ENS ESTEM LIANT ?

Sense títol

2017.TRACA i Alt Penedès. Informació sobre el cànnabis i riscos sobre el seu consum. Per fer el material han participat quinze joves de la comarca del Garraf i quinze de l’Alt Penedès sancionats per consum i/o tinença de drogues al carrer i que han estat els encarregats de, a partir de les indicacions de les tècniques ( Núria Puentes i Lluís Cucurull), cercar les millors paraules per transmetre els missatges que es volien treballar.Descàrrega

Campanya sobre Cànnabis. 2017. Adolescents. Descàrrega

ambquihasdestar_web

Campanya sobre Cànnabis. 2017. Joves. Descàrrega

onhasdestar_web

Campanya sobre Cànnabis. 2017. Adults. Descàrrega

estascomhasdestar_web

Campanya sobre absentisme escolar a primària. ÉS UN DRET, ÉS UN DEURE. 2017Descàrrega

Amb la xarxa d’infància de Cubelles, hem fet aquesta campanya per promoure la responsabilitat de mares i pares en relació a complir amb els horaris que marca l’escola.

web

Nova Campanya per quan sortim de festa. RESPECTE. 2017. Descàrrega

III JORNADES TRACA. 2016. “Amb ulls de dona. Una mirada sobre les drogues i la sexualitat des de les diferències de gènere, expressió i orientació de les persones”

 

III JORNADES TRACA DE PREVENCIÓ . AMB ULLS DE DONA

Una mirada sobre les drogues i la sexualitat des de les diferències de gènere, expressió i orientació de les persones.

Informació ponents jornada. Descàrrega

Informació horaris jornada. Descàrrega

ENTRADA LLIURE – UNA SETMANA PER RECORDAR. Vídeo cedit per Canal Blau Televisió

Una setmana per recordar. 2016

fullsizerender

“Una setmana per recordar” és un conte adreçat a alumnes de 6è de primària, que sorgeix en el marc del Pla de prevenció de drogodependències Traca i forma part del treball de prevenció en l’àmbit de la salut, com a material de suport en l’entorn familiar, per l’abordatge d’aspectes relacionats amb les drogues i la sexualitat.

Aquest conte està pensat per llegir-lo pares i fills conjuntament, cercant un espai per parlar dels diversos continguts que hi apareixen.

La publicació ajuda a treballar temes com el tabac,l’alcohol, el cànnabis, els models de família, la presa de decisions, la cura del cos, entre d’altres. S’hi inclou una guia didàctica, així com un llistat de serveis i departaments de cada municipi on es pot trobar més informació, orientació o resoldre dubtes en relació al procés de canvis dels fills.

Campanya Festa, joves, música, nit. 2016. Descàrrega

Campanya sobre Alcohol.2016. Adolescents. Descàrrega

Campanya sobre Alcohol 2016. Joves. Descàrrega

Campanya sobre Alcohol. 2016. Adults. Descàrrega